|
|
|
|
|
מציג 1 עד 16 מתוך
75 נושאים.
|
|
טיול בכפרים ברחבי הגליל, מפגש עם אנשים אמיצים ויוזמים ושפע של טעימות. עינת הרשקו יצאה לסיור אוכל וטעימות מבית "גלילוקה" וחזרה עם המלצות על מקומות שווים שתלקקו בהם את האצבעות
ראה מידע נוסף..
תקופת הטיולים לצפון בשיאה ובתזמון מושלם נשמח להציע 2 עצירות קולינריות בקיבוץ מורן: הבראנץ` החדש במלון הבוטיק סלואונס ומבשלת הגליל ששודרגה על ידי גיא סגל ויהב יעקב (סביח החלון) לבר אוכל מגניב וכיפי עם נוף מטריף
ראה מידע נוסף..
עלי גפן ממולאים במשמש, צריף שהוא מעוז של אמנים מקומיים ויקב שמכין יין "ממה שנשאר" • ביקרנו ביישוב כליל, שבו החשמל רק מהשמש וטלוויזיה היא מילה גסה
ראה מידע נוסף..
עונת הדובדבנים בגולן נמצאת בפתח. מדובר בחגיגה חקלאית המושכת אליה מדי שנה עשרות אלפי מבקרים המגיעים לקטיפים להנות מהפרי הייחודי קטיף הדובדבנים ופירות היער המתקיים החל מאמצע מאי עד סוף יוני בגולן, משלב בתוכו חוויה משפחתית מהנה וטעימה, שפע של פעילויות תוכן, אטרקציות , אפשרויות בילוי ולינה להשלמת חוויית הקטיף הגולנית לצד הדובדבנים ניתן למצוא גם פירות יער נוספים הגדלים במטעי הגולן: אוכמניות, תות שמי, תות שדה, תות פקיסטני, גואמי, פטל, אוסנה, דומדמניות ועוד...
ראה מידע נוסף..
נסיעה לחרמון היא תמיד הבטחה גדולה, אבל הרבה מאוד פעמים אכזבה גדולה לא פחות, לפחות מהבחינה הקולינרית: המסעדה שתכננתם לאכול בה פתאום סגורה, וזאת שפתוחה עושה לכם חשק לחזור לממולאים שבמקרר בבית. אז יודעים מה? לא עוד! הרשימה הבאה כוללת את כל המקומות הכי טובים לאכול בהם בדרך לחרמון או ממנו, כולל שעות פתיחה ומגבלות אחרות - והכל במרחק של עד שעת נסיעה מההר המושלג
ראה מידע נוסף..
פסטיבל טעמים בעמקים מתקיים זו השנה ה-19 וחוזר לשורשים הקולינריים המקומיים שהיו ההשראה ליסודו. מסעדות חדשות שנפתחו בעמק מצטרפות לוותיקות עם תפריטים מיוחדים לפסטיבל. לכך מתווספים טיולים מודרכים, ביקורים ביקבים והפעלות לכל המשפחה. הפסטיבל יערך בתאריכים 11-1 בפברואר 2023
ראה מידע נוסף..
מחפשים טעמים חדשים? רוצים ללמוד להכין מטעמים מסורתיים? לצאת לטבע לליקוט צמחים מאכל וירק בעצמכם? פסטיבל הקולינריה - `בא לי גליל` השני שיתקיים בחודש מרץ בהובלת `אשכול בית הכרם` יספק שלל הזדמנויות לגלות ולהכיר מקומות מיוחדים, דמויות מרתקות וטעמים מגוונים.
ראה מידע נוסף..
מסעדת בשרים נוצצת, גלגול מחודש של מסעדה איטלקית אהובה, פטיסרי מתוק על גדות נחל פסטורלי ואורי בורי אחד אלוהינו. נוסעים לגליל לראות עד כמה הוא ירוק עכשיו? אנחנו דואגים שחלילה לא תצאו רעבים מהחוויה הזאת
ראה מידע נוסף..
חומרי הגלם אורגנים, החלל מעוצב כמו סלון בבית, ארוחות בוקר ובראנצ`ים מוגשים שם כל השבוע והשף בוגר המסעדות של איל שני: מסעדת שף פסטורלית נפתחה בקיבוץ מורן בצפון, והיא מציעה אוכל מקומי שמתכתב עם המסעדות הערביות באזור. כל הפרטים בכתבה
ראה מידע נוסף..
מהצפון הרחוק עד הדרום של רמת הגולן: מקומות נפלאים לטייל בהם, לטעום, לראות, ללון ולהתפנק, רגע לפני גשמי ושלגי החורף
ראה מידע נוסף..
בכפר סאג`ור שבגליל העליון רוצים להיות בית ג`אן או פקיעין, ולהביא את התיירים היהודים לגלות אותו. פסטיבל ראשון מסוגו שיתקיים בסוכות, יציע טעימה (תרתי משמע) מהאוכל המקומי, הבתים העתיקים ואפילו ירקות ופירות אורגניים שמגדלים בו. סאג`ור - שווה ביקור
ראה מידע נוסף..
עלי מוגרבי נסע לשלוש החומוסיות הטובות ביותר בצפון, על מנת לבדוק למי יש את מנת החומוס הטובה באזור? על הדרך הוא גם קיבל תשובה מבעלי החומוסיות לשאלה איך מנגבים חומוס, בדוך או בסיבוב?
ראה מידע נוסף..
קטיף פירות הקיץ מתקיים כחלק מאירועי פסטיבל ארץ הגולן שמשלב עשרות מופעי מוזיקה, אירועי תרבות, סיורים מודרכים, קולינריה, טבע ואטרקציות בתאריכים 31 במאי – 7 ביולי 2022
ראה מידע נוסף..
בין מרחבים ירוקים יתקיימו בשבועות הקרובים סדנאות בישול, קטיף, אירוח בדואי וארוחות מהשדה לצלחת - כל זה קורה בגליל ובעמקים ואנחנו קפצנו לבדוק מה יש לאכול באזור וחזרנו עם המלצות לאוכל שווה במיוחד
מחפשים את הדבר הבא? בא לכם לטעום מטעמים ממטבחים מגוונים? או ללקט צמחים וירק בעצמכם? פסטיבל הקולינריה - `בא לי גליל` הראשון שיתקיים החודש בהפקת `אשכול בית הכרם` יספק שלל הזדמנויות לגלות ולהכיר מקומות מיוחדים, דמויות מרתקות וטעמים מגוונים * ריכוז של המקומות שאתם חייבים להכיר!
ראה מידע נוסף..
אשכול בית הכרם מכריז על השקת פסטיבל `בא לי גליל`- אביב קולינרי בבית הכרם. לראשונה מוביל האשכול הפקה ייחודית שתתפרש על פני שני סופי שבוע ארוכים, מחמישי עד שבת, במהלכם יזכו המבקרים להנות מעושר קולינרי, תרבותי במטבחים מגוונים לצד סדנאות בישול, סיורי ליקוט, סיורים מודרכים ושלל פעילויות לכל המשפחה. ממש בא לי גליל!
ראה מידע נוסף..
|
|
|
|
|
|
|
|